Aventura mea cu Amazonul a inceput in urma cu aproape 6 luni, cand am inceput cautarile pentru a gasi un curs care sa ma invete cum sa incep acest business. Speriat fiind de preturile destul de ridicate din piata si nestiind ce valoare ofera acele cursuri, am inceput sa caut sa invat din tutoriale youtube, udemy etc. Insa informatia venea haotic si in capul meu era o varza totala. Pana cand in februarie, intamplator am vazut ca se faceau inscrieri la cursul Amazon StartUp. De atunci, am intrat intr-o alta etapa a vietii mele. Am cunoscut oameni minunati, valorosi, am legat prietenii si acum toata informatia este clara in capul meu. Cat despre dom' profesor Alin Bugeac, pot spune ca am castigat un prieten pe cinste, un om valoros si foarte altruist, care face orice este nevoie pentru a vedea comunitatea creata in AMZ HUB crescand si prosperand. Multumesc, Alin Bugeac, multumesc, AMZ HUB!

Stefan Motoi
27 ani, Ploiesti

Amazon StartUp este primul curs pe care l-am platit online, dupa un singur apel catre Alin, fiind convins de entuziasmul, profesionalismul si rabdarea care-l caracterizeaza. Cu certitudine a meritat, este mult peste asteptarile mele. Si cel mai important, nu numai ca mi-am scos banii dupa primul modul, ca timp si valoare castigate, dar avem o comunitate super, pe viata! Si primul produs listat!

Florin Tudor
27 ani, Dubai

Recomand acest curs tuturor celor care citest aceste randuri. Cest curs s-a dovedid a fi un adevarat miracol. Cand m-am alaturat grupului nu credeam ca voi avea parte de atat suport si intelegere din partea tuturor mai ales din partea lui Alin Bugeac care are puterea de a intelege si dorianta de a ajuta pe toti, plus ca am legat prietenii noi cu oameni din toata tara si asta vorbeste de la sine. Nicio intrebare sau nelamurire nu a ramas nerezolvata in comunitate iar Alin intotdeauna a gasit timpul necesar sa ajute pe toti chiar si in afara cursurilor. 5 stele pt Alin si modulele prezentate de el si echipa lui.

Gabriel Modrisan
39 ani, Londra

Hey! Sunt Catalina, am 38 ani si sunt din Bucuresti.  Inca nu mi-am dat demisia de la actualul job , inca nu calatoresc prin locatii exotice, nici nu am permis pentru iaht; dar probabil voi face aceste lucruri in viitor. Alin, prin cursul sustinut de el ,mi –a oferit sansa de a invata pas cu pas cu as putea vinde produse fizice online pe cea mai mare platforma online a lumii si sa pot realiza cele de mai sus.

Catalina Achim
38 ani, Bucuresti

Am aflat despre curs cu 2 zile inainte sa inceapa. Mi-am dorit sa aflu despre modalitatea de a face afaceri vanzand produse fizice pe Amazon si cursul m-a ajutat, oferindu-mi parghiile necesare afacerii, adica undita si nu pestele. Insa asta presupune multa munca, ambitie si iar munca. Am ajuns unde mi-am dorit, cu mici pauze, ce constau in relationarea cu prietenii pe care-i poti gasi printre cursanti. Comunitatea are un rol foarte important in plan informational si informal pentru acest business!

Costin Vasile
48 ani, Ploiesti

Intr-o astfel de perioada in care comertul online este in crestere masiva, sa ai un business online este esential pentru viitorul tau.Am studiat singur listarea produselor pe Amazon dar toata baza mi-a fost in acest curs. Totul a decurs asa cum imi doream si trainer-ul si-a dus pana la bun sfarsit tot ceea ce a promis la inceput. Recomand cu incredere cursul Amazon StartUp pentru un viitor sigur.”

Dorian Mocanu
20 ani, Iasi

Cand m-am inscris la acest curs, singura cerinta pe care o aveam a fost sa aflu toate informatiile necesare dezvoltarii acestui business. Dar am avut placuta surpriza de a descoperi mult mai mult de atat. Am intrat intr-o comunitate cu oameni extraordinari, oameni gata sa te ajute ori de cate ori ai nevoie, oameni gata sa te motiveze si sa te sprijine. Alin ne-a demonstrat ca orice problema intampinam, impreuna putem gasi o solutie. Multumesc Alin, multumesc AMZ Hub Start-Up1!

Daiana Madalina
22 ani, Timisoara

Participarea la cursul Amazon StartUp1 a fost una dintre cele mai bune alegeri pe care le-am facut pana acum. Sunt deplin mulțumita! Alin Bugeac, alaturi de Adria , coordonatorii intregii echipe, au reusit sa trezeasca simtul responsabilitatii, recunoasterea valorilor proprii pentru indeplinirea scopului final, cu multa atentie, grija si intrajutorare. Pașii nu sunt simplii, insa comunicarea sporita nu a facut decat sa ajute intreaga echipa sa inteleaga si sa mearga mai departe foarte entuziasmați.”

Andreea Tulungiu
19 ani, Bucuresti

Acum un 1 an de zile am auzit de Amazon FBA, mi-am creat contul si dupa ce am vazut multitudinea de informatii pe  care trebuia sa le pun in practica am renuntat. Cand am auzit de acest curs m-am inscris desi nu aveam banii de stoc. Sunt incantat de toate informatiile si experienta pe care Alin ne-a pus-o la dispozitie. Cursul isi merita toti banii si te tine motivat sa continui avand langa tine o comunitate care te sustine. Il recomand tuturor celor care isi doresc sa evadeze din viata de angajat si sa obtina libertatea si independenta financiara de care au nevoie.  

Cristian Mocanu
25 ani, Pitesti